Proiect: Cupcakes monstrulet pentru Halloween

Povestea monstruletilor dulci de Halloween este oarecum similara cu cea a vrajitoarelor dulci.

Deci, pentru cine nu a aflat inca, se facea ca niste parinti si-au dorit sa ofere copiilor lor un spectacol dulce, de groaza si amuzant in acelasi timp, cu ocazia Halloween-ului.

Daca pentru “dulce” nu era nicio problema, cupcakes-urile cu ciocolata si miez dulce din caramel au fost de fiecare data apreciate unanim, pentru “de graoza si amuzant” insa, asta da provocare!

Si uite asa, cu creionul pe hartie, a inceput proiectul nostru. De la schite sugestive, apoi din ce in ce mai descriptive, pana la alegerea materialelor decorative comestibile care sa se potriveasca imaginii proiectate, dar care sa fie si gustoase si sanatoase, totul a fost gandit in detaliu.

Food for Party - Proiect: Cupcakes monstrulet pentru Halloween

Monstruletii cupcakes au fost glazurati mai intai cu ciocolata peste care a fost presarate granule tot din ciocolata.

Pentru ochi si nas au fost alese bombonele fructate, divers colorate, iar sprancenele au fost realizate din fondant. Pentru cornite au fost folosite sticksuri glazurate in ciocolata.

Food for Party - Proiect: Cupcakes monstrulet pentru Halloween

Realizate manual si cu atentie la detalii, decoratiunile dulci au fost gandite sa inspire teama, in spiritul Halloween-ului.

Rezultatul se spune ca a fost fabulos. Reactia copiilor a fost la randul ei “delicioasa”, intrucat la inceput nici nu se indurau sa le consume.

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru delicios

,

No comments yet.

Leave a Reply