Proiect: Cupcakes vrajitoare pentru Halloween

Povestea vrajitoarelor dulci incepe asa.

Se facea ca niste parinti si-au dorit sa ofere copiilor lor un spectacol dulce, de groaza si amuzant in acelasi timp, cu ocazia Halloween-ului.

Daca pentru “dulce” nu era nicio problema, cupcakes-urile cu ciocolata si miez dulce din caramel au fost de fiecare data apreciate unanim, pentru “de graoza si amuzant” insa, asta da provocare!

Si uite asa, cu creionul pe hartie, a inceput proiectul nostru. De la schite sugestive, apoi din ce in ce mai descriptive, pana la alegerea materialelor decorative comestibile care sa se potriveasca imaginii proiectate, dar care sa fie si gustoase si sanatoase, totul a fost gandit in detaliu.

Food 4 Party - Studiu de cupcakes cu decor vrajitoare pentru Halloween

Pentru par si ochi am ales martipanul. Pentru nasul usor incovoiat am ales bombonele colorate fructate, iar palaria, ei, da, palaria superba si delicioasa in acelasi timp, din conuri de napolitana umplute cu mousse de ciocolata si apoi glazurate tot cu ciocolata, cu cureluse si catarame, decupate manual din martipan colorat si amplasate peste glazura de ciocolata, totul realizat cu multa migala, manual, cu atentie la detalii.

Cupcakes Halloween vrajitoare

Rezultatul se spune ca a fost fabulos. Reactia copiilor a fost la randul ei “delicioasa”, intrucat la inceput nici nu se indurau sa le consume.

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru delicios

,

No comments yet.

Leave a Reply